Základní a mateřská škola Kamýk nad Vltavou

Kamýk nad Vltavou 141
262 63 Kamýk nad Vltavou
e-mail: skola@zsmskamyknv.cz
ID datové schránky: w52mbqk
ZŠ – Kamýk nad Vltavou 141
tel.: +420 731 411 924
MŠ – Kamýk nad Vltavou 163
tel.: +420 318 677 114

Provoz školy od 30. 11. 2020

Vážení rodiče,

na základě rozhodnutí Vlády ČR se od pondělí 30. listopadu začínají učit prezenčně (učí se ve škole) všechny ročníky za dodržení všech bezpečnostních a hygienických pravidel (vzhledem k počtu žáků na 2. stupni nebude v naší škole probíhat rotační výuka).

Všechny třídy budou mít každý den výuku podle platného rozvrhu s drobnými změnami, které budou žákům oznámeny v den nástupu do školy.

Žáci druhého stupně budou končit v pondělí ve 12:50 a ve středu v 11:05 (8. a 9. ročník bude končit ve středu v lichém týdnu ve 13:40).

Výuka začíná v 7:30, škola bude otevřena od 7:10. Žáci se budou v prostoru šaten zdržovat jen po nezbytně nutnou dobu, ihned po přezutí budou odcházet do kmenových tříd.

Žáci speciálních tříd budou přicházet v 7:30.

Školní družina bude fungovat v běžném režimu včetně ranní družiny, tedy ve třech odděleních, s tím, že se děti a žáci z jednotlivých oddělení nebudou spojovat. Ranní i odpolední družina bude probíhat v kmenových prostorách. Vyzvedávání ze školní družiny bude podle běžných pravidel.

Tělesná výchova na prvním stupni bude probíhat formou vycházek; počítejte, prosím, s teplejším oblečením a obutím Vašeho dítěte. V případě nepříznivého počasí budou děti zůstávat ve škole. Na druhém stupni bude výuka tělesné výchovy a pracovních činností probíhat distanční formou.

Obědy paní vedoucí školní jídelny přihlásila všem dětem, pokud Vaše dítě z nějakého důvodu nebude přítomno ve škole, odhlaste mu oběd (obědy) dle platných pravidel naší školní jídelny.

Pokud dítě nebude ve škole, domluvte se s třídní učitelkou na vyzvednutí zadané práce ve škole (případně si domluvte poslání na e-mail) a na případné konzultaci.

Prosím zákonné zástupce a doprovod dětí o důsledné nošení roušek ve všech prostorách školy a o omezení pobytu ve škole na nezbytně nutnou dobu.

Všem děkujeme za vstřícnost, velkou míru zodpovědnosti a celkový přístup při distančním vzdělávání. Jsme moc rádi, že se nám do školy vrací již všichni žáci, už se na ně moc těšíme!

Mgr. Radek Behenský, ředitel školy

Kalendář akcí