ZÁKLADNÍ ŠKOLA: Kamýk nad Vltavou 141, 262 63 Kamýk nad Vltavou, tel.: +420 318 677 113
MATEŘSKÁ ŠKOLA: Kamýk nad Vltavou 163, 262 63 Kamýk nad Vltavou, tel.: +420 318 677 114

Jídelníček MŠ od 16. 3. do 20. 3. 2020

Pondělí 16. 3. 2020
Přesnídávka: Chléb, máslo, vařené vejce, čaj, mléko, ovoce
obsahuje alergeny: 01,03,07
Polévka: Špenátová s krutony
obsahuje alergeny: 01,07
Oběd: Kapustové karbanátky, brambory, okurkový salát, voda se sirupem, čistá voda
obsahuje alergeny: 01,03
Svačina: Rohlík, pomazánka mrkvová, čaj, mléko, zelenina
obsahuje alergeny: 01,03,07

Úterý 17. 3. 2020
Přesnídávka: Celozrnný chléb, pomazánka z Lučiny s jarní cibulkou, kakao, čaj, zelenina
obsahuje alergeny: 01,07
Polévka: Hovězí vývar s rýží
obsahuje alergeny: 01,03,07,09
Oběd: Kuře na paprice, kolínka, voda se sirupem, čistá voda
obsahuje alergeny: 01,07
Svačina: Ovocná přesnídávka, rohlík, mléko, čaj
obsahuje alergeny: 01,03,07

Středa 18. 3. 2020
Přesnídávka: Houska s máslem, ovocné mléko, čaj, ovoce
obsahuje alergeny: 01,03,07
Polévka: Zeleninová s červenou čočkou
obsahuje alergeny: 01,03,07
Oběd: Moravský vrabec, bramborové knedlíky, zelí, voda s citrónem, čistá voda
obsahuje alergeny: 01
Svačina: Toustový chléb obložený, čaj, mléko, zelenina
obsahuje alergeny: 07

Čtvrtek 19. 3. 2020
Přesnídávka: Kaše jáhlová s ovocem, čaj
obsahuje alergeny: 01,07,12
Polévka: z míchaných luštěnin
Oběd: Francouzské brambory, zeleninový salát míchaný, minerálka, čistá voda
obsahuje alergeny: 03,07
Svačina Jogurt ovocný, rohlík, čaj, ovoce
obsahuje alergeny: 01,03,07

Pátek 20. 3. 2020
Přesnídávka: Chlebíčková veka, pomazánka česneková, čaj, bílá káva, zelenina
obsahuje alergeny: 01,03,07
Polévka: Z jarní zeleniny
obsahuje alergeny: 01,07
Oběd: Buchty s tvarohem, čaj s citrónem, čistá voda
obsahuje alergeny: 03,07
Svačina: Chléb, pomazánka sardinková se sýrem, čaj, mléko, ovoce
obsahuje alergeny: 01,07

Změna jídelníčku vyhrazena!


Seznam alergenů:

  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy
  6. Sójové boby
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody
  9. Celer
  10. Horčice
  11. Sezam
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob
  14. Měkkýši